3x zó combineer je cowboylaarzen | Fashionchick

2021-11-03 06:06:01 By : Mr. Peter Zhang

Heb je al een paar cowboylaarzen in je kast maar geen idee hoe je ze kunt combineren? Dan is de redding nabij. Wij laten je hier drie verrassende outfits zien met onze favoriete laarzen. 

Deze laarzen zijn gemaakt om te wandelen. Dat is één ding zeker is als het op cowboy starten aankomen. Niet alleen de modewereld loopt er mee weg, ook wij zijn fan. Ze zijn immers stoer, sexy, modebewust én heel veelzijdig. Je kunt ze combineren. 

Ik & Martin | Ik & Martin

Tofu suède cowboylaarzen beige

Ik & Martin | Ik & Martin

Ik & Martin | Ik & Martin

11627 Debora Nl Flex Serraje Kalei 1

Boots & laarzen - Duerto Boots in taupe voor dames

Bella suède cowboylaarzen zwart

Ik & Martin | Ik & Martin

Ik & Martin | Ik & Martin

Dixie leren cowboylaarzen bruin/goud

Boots & laarzen - Western Chelsea Boots in groen voor dames

Boots & laarzen - Enkellaars No Zip Vintage in donkergrijs voor dames

Boots & laarzen - Mustang Bootie Leather in black voor dames

Boots & laarzen - Eve Ankle Boots Suede in fawn voor dames

Kingsburg Laarzen voor Dames in White Exotic

Boots & laarzen - Lamsy Western Boots Leer in taupe voor dames

Boots & laarzen - Eve Boot Suede in bruin voor dames

Dixie suède afzak cowboylaarzen cognac

Enkellaars met hak gewaxt suède zwart

Boots & laarzen - Eve Ankle Boots Suede in taupe voor dames

Boots & laarzen - Western Enkellaars Calfskin in black voor dames

Boots & laarzen - Enkellaarsjes in bruin voor dames

Vind je je jurk een beetje tuttig? Heb je die eeuwige sneakers wel gezien? Wij zeggen: how-die-hoi cowboylaarzen. Wanneer je zelf geen idee hebt hoe je deze ontwikkelde ontwikkeld met items uit jouw eigen kast, kun je maar beter snel verder lezen. We helpen je namelijk graag met passend stijladvies. Zeker als het onze favoriete schoenen van het moment betreft. Dit zijn drie verrassende manieren om je cowboylaarzen te combineren. 

Misschien verwacht je het niet, maar de mix van western met slangenprint is een geweldige modieus. Je vindt deze dierenprint immers op heel veel laarzen terug, dus waarom niet op de cowboylaars? Ze misschien lastig te combineren, maar dat zijn ze allerminst. Je zult snel genoeg zien dat deze western laarzen zelfs de meest simpele outfit een stijlvol randje geven. En dat zonder dat je hier iets voor moet doen. 

Als je rodeo-perikelen met een spijkerbroek liever vermijden, heb je in de maxi-jurk ook een hele goede gevonden. Deze vrouwelijke en elegante jurk krijgt ineens een stevige vibe als je een paar witte cowboylaarzen onder draagt. En je weet: als het bij Scandinavische modeliefhebbers in trek is, is het een trend om in de gaten te houden.

Ben jij niet bang om buiten je comfortzone te stappen? Draag je cowboylaarzen dan gerust onder een wijdvallende broek zodat de pijpen losjes op de laars vallen. Het is zelfs gewend, maar wel enorm op trend dit seizoen. Zo kun je je geliefde joggingbroek combineren met je cowboylaarzen. Durf jij het aan?

Dit zijn de 24 mooiste cowboylaarzen in de sale

Welke stijl verleden het beste bij jou? Doe nu de stijltest

Lees ook De jurk die iedereen fantastisch staat Mode Lees ook Trend gespot: loafers zijn booming in 2021 Mode Lees ook Iedereen in een shacket (ook als je 40 bent) Mode Lees ook Dit zijn de mooiste schoenen trends voor de lente en zomer Mode altijd actueel ? Ontvang regelmatig stijladvies, tips en veel mode inspiratie Je bent bijna bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je duidelijk onderscheid je onze Fashionchick-updates. Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

De jurk die iedereen fantastisch staat

Trend gespot: loafers zijn booming in 2021

Iedereen in een shacket (ook als je 40 bent)

Dit zijn de mooiste schoenen trends voor de lente en zomer

Ontvang regelmatig stijladvies, tips en heel veel mode inspiratie

Je bent er bijna... er is een mail gestuurd met een linkje. Als je duidelijk onderscheid je onze Fashionchick-updates.

Er gaat iets mis. Probeer het later nog een keer.

Fashionchick verandert de manier waarop wij shoppen. Zoek, vind, vergelijk en koop items van honderden webshops op één plek.